emosi ketika berpantang

alhamdulillah..dah dua minggu bersalin..pengalaman yg sgt bermakna dan hadiah berharga utk suami dan family..tp dlm dua minggu mcm2 jd..emosi betul2 terganggu..suami minta sabar byk2..air mata jgn ckp lar..pantang terusik mesti mengalir..doakan sy kuat utk si kecil dan suami..confinement lady pun ckp sy nmpk murung dan xceria..hanya allah shj yg tau apa yg terbuku dihati..

1 Balas

kalau dpat, sis kne luahkan. Insya-Allah sis akan rse lapang. jgn layan sgt perasaan sis. xelok