Baby Girls

Alhamdulillah udah lahir baby girls tgl 16 februari 2020 dengan bb 2.9 tb 50 proses persalinan normal no drama drama alhamdulillah dimudahkan dilancarkan sama allah swt, hpl 1 maret 2020, mudah mudahan para bunda yg menanti kelahiran baby nya dimudahkan juga dilancarkan ya bun aamiin ?

Baby Girls
383 Tanggapan

MasyaAllah Tabakallah.. cantik sekali bunda.. Aku InsyaAllah sedang menunggu hari baby girl launching juga nii. Doakan biar cepat dan lancar ya..