Due 17.12 tapi dah bersalin 4.12 jam 3 lebih petang tadi . Alhamdulillah baby boy 🥰

Alhamdulillah 🥰

31 Balas

Tahniah sis..alhamdullillahhh ibu dan anak selamat..doakan sy ye sis..sy edd 18.12.2020 ni..InsyaAllah

3y ago

Semoga semua dipermudahkan sis..update la kt cni ye kalau ada tanda2 dah..sy dh start rs bahagian atas perut ni dh mula cm rs kosong n ringan..pastu buang air pun dh lancar je ni..rs2 xbape lama dh kot..hehe..kna byk2 fidiyah alfatihah kt mama babah n zikir..🙈 Seremmm