Due 17.12 tapi dah bersalin 4.12 jam 3 lebih petang tadi . Alhamdulillah baby boy 🥰

Alhamdulillah 🥰

31 Balas

tahniah sis , selamat berpantang saya due bersalin 23/12 tapi 07/12 kena serah diri dah harap urus saya dan mumyy2 dipermudahkan aamin 😘

alhamdulillah.. tahniah ye sis.. due kita sama🥰 apa pun selamat berpantang sis.. doakan saya juga ya moga dipermudahkan urusan bersalin ..

3y ago

alhamdulillah , terima kasih , semoga Allah mudahkan semua urusan sis 🥰

Tahniah sis..alhamdullillahhh ibu dan anak selamat..doakan sy ye sis..sy edd 18.12.2020 ni..InsyaAllah

3y ago

Semoga semua dipermudahkan sis..update la kt cni ye kalau ada tanda2 dah..sy dh start rs bahagian atas perut ni dh mula cm rs kosong n ringan..pastu buang air pun dh lancar je ni..rs2 xbape lama dh kot..hehe..kna byk2 fidiyah alfatihah kt mama babah n zikir..🙈 Seremmm

huikkk tarikh awk sama saya laa bby boy jgk..taniah n selamat bpantang..nk tanya bby ok ke??

Alhamdulillah.. selamat berpantang.. sye due 5/12.. tp xkeluar pn lg.. tnda pn xde lg

3y ago

alhamdulillah , terima kasih , semoga Allah mudahkan urusan sis 🥰

Alhamdulillah sis tahniah...due sya pon 17/12 jgak... berapa berat bby sis ?

Alhamdulillah, tahniah sis. Saya pon tunggu hari nk bersalin ni 19/12 🤲😊

3y ago

saya da slmt bersalin 11.12

Tahniah. Alhamdulillah. Take care masa berpantang ni, baby juga moga baik2 ja

tahniah sis ❤ saya due 8/12 masih belum ada tanda nak bersalin 😥

3y ago

semoga Allah mudahkan urusan sis 🥰

Alhamdulillah, tahniah sis. Selamat berpantang 👏🏻👏🏻😍