Due 17.12 tapi dah bersalin 4.12 jam 3 lebih petang tadi . Alhamdulillah baby boy 🥰

Alhamdulillah 🥰

29 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

tahniah sis , selamat berpantang saya due bersalin 23/12 tapi 07/12 kena serah diri dah harap urus saya dan mumyy2 dipermudahkan aamin 😘

VIP Member

alhamdulillah.. tahniah ye sis.. due kita sama🥰 apa pun selamat berpantang sis.. doakan saya juga ya moga dipermudahkan urusan bersalin ..

2y ago

alhamdulillah , terima kasih , semoga Allah mudahkan semua urusan sis 🥰

Tahniah sis..alhamdullillahhh ibu dan anak selamat..doakan sy ye sis..sy edd 18.12.2020 ni..InsyaAllah

2y ago

Semoga semua dipermudahkan sis..update la kt cni ye kalau ada tanda2 dah..sy dh start rs bahagian atas perut ni dh mula cm rs kosong n ringan..pastu buang air pun dh lancar je ni..rs2 xbape lama dh kot..hehe..kna byk2 fidiyah alfatihah kt mama babah n zikir..🙈 Seremmm

Alhamdulillah.. selamat berpantang.. sye due 5/12.. tp xkeluar pn lg.. tnda pn xde lg

2y ago

alhamdulillah , terima kasih , semoga Allah mudahkan urusan sis 🥰

Alhamdulillah, tahniah sis. Saya pon tunggu hari nk bersalin ni 19/12 🤲😊

2y ago

saya da slmt bersalin 11.12

TapFluencer

Tahniah. Alhamdulillah. Take care masa berpantang ni, baby juga moga baik2 ja

tahniah sis ❤ saya due 8/12 masih belum ada tanda nak bersalin 😥

2y ago

semoga Allah mudahkan urusan sis 🥰

VIP Member

Alhamdulillah, tahniah sis. Selamat berpantang 👏🏻👏🏻😍

Post reply image

alhamdulillah..selamat berpntang..saya 13/12 tak bersalin lagi

alhamdulillh tahniah sis.. selamat berpantang