berat badan..

alhamdulillah usia kandungan saya telah capai 4bulan.. tapi berat badan saya tidak naik sangat.. sepanjang kandungan ni berat saya hanya naik 2kg je...setiap kali check-up nurse akan bising samada saya makan @ tidak... lagipun saya ada GDM pada kandungan yang ini...

2 Balas

Kenapa nurse bising ye berat tak naik. Tambah lg Gdm on diet yg mkn kena control healthy food saja. Sy berat tak naik tak turun, nurse takda cakap apa2 pulak 🤔🤔 Tak tanya nurse ke sbab apa?

Avocado telur almond kacang hijau konsumsi setiap hari bila ingin menambah berat badan bayi