Upt 3..11.10.19 6.50pg

Alhamdulillah double line tapi samar2 lagi. Masa ni hr kedua period..

Upt 3..11.10.19 6.50pg
7 Balas

Aslmkm sis. Sis cek upt time sis period hari kedua ya? Waktu period blh cek upt? Sy 8 hari sblm period, 2 kali sy cek upt tp samar2. Keesokkannya, sy period. (pada mukanya coklat2, lepastu kluar drh mcm biasa)

Tnda2 mcm nk period tu ade x? Sakit breast n sakit blkang.

Sis heavy period ke atau spotting je?

5y ago

Harini xde klua darah dah.. Cuma darah hok nak habis.. Dan sy ada klinik.. Baru lepas buat upt kali ke 5 kat klinik desa n alhamdulillah result positif.. Sekarang tunggu doktor panggil je. 😍

Tahniahh .. jaga diri!

tahniah & jg dri 🤗

Tahniah sis..

Tahniah