7week 2day

alhamdulillah tadi buat scan da nampak da bby ngn jantung dia syukur sgt ya allah 🥰tpi bby kecik sgt so tk dpt detact bunyi tpi nmpk jantung berdegup. haritu mula2 scan nmpk kantung je

7week 2day
14 Balas

Alhamdulillah Syukur. Happy utk awak. Semoga baby awak membesar dgn sihat. Sy mula² buat tvs masa 5w mmg dpt tgk mcm dot kecil je. Agak risau mula-mula. Lpstu doc suruh repeat scan masa 8w Alhamdulillah dh membesar dan dpt tgk jantung dan dgr heartbeat baby 170bpm. InsyaAllah lg seminggu repeat scan utk 10w and seterusnya buat NT scan (12w). Doakan sy ya ni pregnancy kali ke 3 after 2 kali keguguran last year. Semoga baby dlm kandungan kita semua sihat membesar sempurna dan kita semua dilindungiNya. ♥️♥️♥️