Scan hamil 5 mggu

Buat mommies yg nak scan awal saya kongsikan tips utk nmpk kedudukan kantung dgn elok ye.. pastikan pundi kencing penuh semasa nk scan.mase saya pegi scan lgsung tk letak harapan utk nmpk baby sbb perut buncit tpi lebih kpd nk tgk keadaan kantung, Alhamdulillah direzekikan nampak kantung, baby dan kedip2 jantung baby.. bile doc bukak bunyi jantung dia dgr halus2 je sup!sup!sup! 🤭 awal lg nk bunyi dup! Dup! Dup! Kalau ikut kiraan hari pertama period akhir saya 6w.. klu ikut ukuran doc kndungn 5w 🥰

Scan hamil 5 mggu
3 Balas

Sama dgn sy 6minggu tapi sy buat appointment minggu depan. Semoga baby terus membesar sihat. 🤲🏻

9mo ago

Aaminn… 🥰🥰🥰💜

👍