minta pendapat semua..

Alhamdulillah Sye nk share berita baik ..Sye dh check positif pregnant 6 weeks but bby sye doc ckp jantung lemah cause mungkin sbb Sye tk tahu yg Sye preggy,so ada lasak sikit sebelum ni..and sye ada rse sakit 2 bawah perut mcm senggugut so Sye baca itu chance utk keguguran betul ke?..doakn Sye dan Baby kuat ya..

minta pendapat semua..
13 Balas

Alhamdulillah bby dh ad jantung. Sis jgn fikir yg bukan² in sha allah xde ap. Awal kehamilan mmg akan rsa sakit kt perut mcm sengugut. Sya dlu pon mcm tu. Msok nti dh 8week in sha allah dah xde rsa sakit tu.

4y ago

Alhamdulillah kalau mcmtu.. InshaAllah kita sama2 sangka baik kn ..thank you ya