Normal ke?

Alhamdulillah sya pregnant 5weeks utk ank yg ke 3, tpi 2 hri ni ad mcm drah warna coklat keluar..tpi xbyk n xkerap la keluar..saya agk curious jugak..sbb rasenya ank yg sebelum ni xada pun macam ni..

5 Balas

Saya bru 6week..pn alami bnda yg sama..prgi scan n tnya doc,doc ckp it's normal if yg kluar tu skit2 ja..sbb bby bru nk mmbentuk..after 20 week kalau msih kluar mgkin Ada mslah..smoga awak,saya, n mummy2 smua sihat smpai melahirkan ..n baby pn sihat

Sama sy sis. semalam baru kena. pegi klinik doc ckp kna byk rehat, bedrest. itu normal proses penempelan. doc bg ubat kuatkan rahim. kalau dlm 2 mnggu ada lgi doc suruh dtg balik. Alhamdulillah harini dah x ada keluar.

Bila kluar darah, better sis p check Dr ye. Sbb banyak fktor boleh jadi samada keguguran, atau cuma darah spotting dan lain2 isu lagi. Semoga semua Baik2 sis

Sya pun sama macam sis jugak tapi bukan jenis darah LA ia hanya lendir2 wrno koko ...

Penempelan