Susu Badan

seminggu lepas bersalin lgsg xde susu bdn..tpi alhamdulillah slepas urut n kerap pam susu keluar tpi syg ank xpndai nk menetek lg.. kejap nak kejap xnk.. mgkin sbb puting xtimbul..tpi sy ttap usha ank mnum susu ibu lbih dri susu formula..ad x mummy yg alami sme mcm sy..

1 Balas

Klu cmtu sis pam n bg baby pki botol...pn ok gk sis... Jnji jgn fm kn dulu klu dh ada susu...

5y ago

Btul tu sis... Buat stok la sis... Sediakn ikut keperluan baby... Smpn ikut ounce yg baby minum...