da selamat bersalin secara ceazer

assalamualaikum ingt tak yg sy post bby songsang kepala kt ats tuu sy da selamat bersalin pg tadi secara ceazer masa 34 minggu.

8 Balas

alhamdulillah tahniah ye. kalau terpisah dgn baby, boleh mntk syringe atau cup dr nurse marmet breast utk kluarkn colostrum. nnt tnya nurse mcmna nk bg dkt baby. klau x terpisah keep susukan. klau ade rasa sakit or bengkak slow2 marmet.

Tahniah sis okay ke ceaser ? saya sekarang 34w jugak baby melintang lg . 37w nanti appointment hosp dah . risau pun ada ni kalau baby tak pusing .

9mo ago

awak mcm mna still songsang lg ke bby?

Alhamdulillah tahniah … 34w baby prem ka mcmana ? Semoga semua dipermudahkan termasuk diri sndri

9mo ago

iye

Alhamdulillah tahniah youu. I pun tgh tunggu turn jugak ni dh x lama. Doakan ya🥰

9mo ago

hehehe tq awakkk .semoga dipermudhkn urusan kwn2 ye .

Tahniah sis, baby berat berapa.. Moga sihat berjaya dunia akhiratya baby :)

bersalin awal sbb songsang ke..bb brp kg

baby songsang kena bersalin awal ke ?

bersalin awal sbb apa sis?