Setelah 3 hari tak boleh minum apa2 air, dah rasa nk mati dah. kencing pun dah kotor akhirnya

alhamdulillah sy jumpa air yg sesuai dgn alahan sy iaitu air kelapa. mcm pokok dpt air tadi. lega sangat dpt minum byk2 🥺

2 Balas

sama la. air kelapa juga jawapan dia. sy xblh telan air kosong. nk air manis saja tp jd kencing kotor pula. so cuba air kelapa alhamdulillah ok

Air kelapa bagus minum masa pregnant sis. Boleh amalkan selalu. 👍