kencing kotor

Saya mengalami kencing kotor..ubat apa atau suppliment apa yg sesuai..dah minum air bali pun tak berkesan. 14week Tq🙂

11 Balas

Banyak minum air...lpas buang air lap kering..slalu tkar sluar dalam..pkai yg cotton je..bgian ms V cuci bersih2 trutama kt saluran dan ats biji klentit..

Bykkn mnm air kosong...lps tu sblm nk kncg dlm bekas tu mnm air kosong dulu....pstu bru msk toilet bsh brsih dulu bhagian mis v duku

banyakkan minum air kosong...boleh try jus kranberi jugak..boleh beli kt cosway atau guardian n watson..shopee pun ada.. insyaAllah membantu

Mnum air barli tanpa gula lgi cpt elok....kurangkn air manis..mnum air masak byk2..sy wt cm tu

Byk kan minum air kosong..sy pregnant anak ptama 3 kali kena kencing kotor😪

Banyakkan Minum air kosong sis

amalkan minum air masak selalu

Banyakkan minum air kosong

Minum air 0 3 liter hari2

Jus cranberry