Baby besar

Alhamdulillah.. Sy dah selamat bersalin baby girl pada 23.8.2019 dengan berat 4.1kg secara czer. Alhamdulillah.. sihat selamat semuanya.. Masa mula² dpt tau kena czer down sgt. Tapi percayalah, Allah tau yg terbaik untuk kita?

17 Balas

Sis consume apa time preggy? Saya dah nak masuk 8 bulan dah tp perut tecik mcm nampak buncit sikit je takut bby kuar tak cukup gram ..

5y ago

Terima kasih... Doc dah bgthu awal2.. Besar kemungkinan czer.. Sbb saya pun kecik juga.. Betul doc ada cakap baka ayah Dan ibu mempengaruhi.. Minta semua yg terbaik..

Alhamdulillah.. Besarnya babyyyyy.. 😍😍 Selamat berpantang sis..

Alhamdulillah..yg penting dua2 selamat.. Semangatnya baby..😍

Sihatnyaaa baby 😍😍 tahniah n selamat Berpantang

Alhamdulillaah tahniah sis selmat berpantang ye..

Benar sis..Tuhan tau yg trbaik..selamat berpantang 😊

5y ago

Terima kasih sis😊

alhamdulilah aamiin..Slmt berpntg sis..Jga elok2

5y ago

In Shaa Allah... terima kasih sis

Alhamdulillah tahniahh sis. Selmt bpntg

Tahniah..mesti baby comel bam²..😊

Alhamdulillah.. Tahniah sis..