Bersalin

Alhamdulillah... Sy baru bersalin, baby girl, anak kedua, jam 10.45 pm malam tadi... Due date sepatutnya 10 mac.. Tpi awal p 1 Mac... ❤️

35 Balas

Alhamdulilah syukur dah selamat. Doakan saya pulak. Saya punya due 5/3 tapi masih tak ada tanda tanda lagi. Baby seronok duduk dalam lagi 😂

4y ago

Alhamdulillah... Tahniah sis☺️☺️

Best ny😍..saya esk due date..belum ada tanda2 lagi..... Btw...Tahnniah puan..🌷🌷...selamat berpantang......

4y ago

Alhamdulillahh 😘😘

Tahniah sis. Selamat berpantang. Sy due 9/3 tp tgah tkde tanda2 pun lg ni. Berharap sgt baby lahir sblm due 😁

4y ago

Thank u sis... X lama lagi tu ☺️😅

tahniah ibu n selamat berpantang...wow gegurl..smoga dpt girl jg nanti mcm ibu..doakn ibu yer...

4y ago

Thank u ibu... Amin...

tahniah ye ... kes sy plak due patot 17/10/19 tapi da bersalin 1/10... awal plak...

4y ago

Thank u sis.. Lebihkurang je kita. Tapi sis laagi awal, 😅

Bestnya dah kami dalam dilema... apapun tahniah sis... selamat bpantang

4y ago

Thank u sis..☺️ Semoga dipermudahkan 😊

Alhamdulillah.. selamat berpantang.. semoga ceria n bby sihat

4y ago

❤️

Due saya 13/3 tapi still belum ada tanda nak bersalin lagi

4y ago

Dah dekat dah tu sis ☺️

Syukur Alhamdulilah. Congratulations.. Selamat berpantang..

4y ago

Thank u sis ☺️☺️

Alhamdulillah thniah sis..slmt brpantang 😉

4y ago

Thank u sis ☺️☺️