due date 6/9

Alhamdulillah due date saya 6/9/23 telah melahirkan baby girl secara emergency czer pada 22/8/23 pukul 2.26 PM 🥰 37 week 6 day. semoga yang mana due date akhir bulan 8 atau awal bulan 9 dimudahkan bersalin

3 Balas

Tahniah sis, boleh tahu knpe kne czer ye ? Saye risau jgk ni sbb due sye pun 6/9 tpi blom bersalin lgi

1y ago

bacaan ctg tak cantik . terus czer

Tahniah sis... Sama la due kita. Boleh tahu sis ada turun tanda ke?

1y ago

mula ada turun tanda, selepas pembukaan dah 7cm jantung baby lemah terus czer

Tahniah ya 💗