40 minggu 3hari

Alhamdulillah sis selamat bersalin baby girl Dengan berat 3.92 ya Allah besarnya Normal delivery. Semoga ibu2 dan bakal ibu di sini selamat melahirkan yer. Aamiin

104 Balas

wahhhh berat diaaa huhuu alhamdulillah bersalin normal... syg skrg 38 minggu lebih berat 3.5 tuh pun berdebar debar nak bersalin sis 🤣🤣 doakan sy bersalin normal dan dipermudah yeee... ape pun tahniah sis & slmt berpantang 😍

5y ago

Semoga dipermudahkan sis bersalin nanti Banyakkan berjalan ya sis dan berdoa paling memudahkan kita bersalin nanti.

Alhamdulillah! Tahniah sis. Jom pakai baby tracker dalam app ni pula. Boleh pantau perkembangan baby dari hari ke hari!

Congrats.. Bsarnya baby.. Klr jak gebu2x..slmat b'pantang sis.. Sy pn tgh tgu hari.. Hrp2x d permudahkn.. Amiin.....

Saya pun 40minggu 3hari.. Baby taknak keluar lgi nie... Ibu-ibu ada tips tak untuk cepat pmbukaan jalan..

5y ago

Sebelum sy beranak, sy jalan 1 shopping mall jalan2 jer smpai kaki rasa penat alast apa perasaan time jln tu ya Allah balik2 pergi tandas2 nak beli something pun kena singgah tandas dulu baru beli.. tak sangka esoknya sy beranak dah.

Alhamdulillah.. Tahniah. Tgh menghitung hari. Tak larat dah nak jawab soalan2 org bila nak bersalin 😅

5y ago

Sabar lah sis sy pun ari tu meghitung hari juga org sekeliling pun balik2 tanya 'bila beranak sy jawap je kejap lagi tu dia keluar lah tu. Sambil menanti sambil berdoa moga dipermudahkan aku melahirkan insan yg pertama hadir dalam rahim ku Aamiin.

Alhamdulillah.. tahniah sis .. doakan saya selamat bersalin juga . Menghitung hari bila baby nak keluar ..

Alhamdulillah..tahniah sis..semangatnya badan baby..seronok tengok baby keluar2 besar😊😊

Syukur Alhamdulillah tahniah sis. Selamat berpantang yaa. Aamiin Ya Rabbal Alaamiin 😊

Alhamdulillah. Tahniah sis selamat berpantang 🌹 saya lagi 2minggu nak due 🤭

Tahniah sis, sy dah 40 minggu 2 hari... Tp masih menunggu tanda2 kelahiran lagi...

5y ago

Aamiin sis... Mohon sis doakan sy sama ye... Harap2 semua dipermudahkan...