selamat melahirkan...

Selamat melahirkan kan dalam usia 40 tahun... Jarak 16 thn dgn kakaknya...alhamdulillah baby bertuah ni...walaupun berdebor... Tp Allah permudahkan... Lahir la baby girl 11062020 Berat 2.9kg...alhamdulillah...

selamat melahirkan...
111 Balas

Tahniah mommy... sama ngan saya lahirkan puteri kecil saya tahun lepas dlm usia saya 42 thn. Beza ngan abg dia 20 thn n kakak 18 thn. Saya bersalin czer sbb baby distress. Alhamdulillah now baby dah msk 10 bln.

Tahniah sis, saya usia 39 thn ,bersalin 14.05.2020 hr tu ,masih dlm pantang ,Hari ke 29 hr ni ,dpt baby boy, jarak dgn abg long nya 17 tahun ,Sama lah Kita ,jauh jarak nya ,Selamat berpantang sis 😘

4y ago

Assalam.... Sis slps sis bersalin ank sulong sis ada ambil perancang x.... Sbb jarak jauh ank sulong dgn ank no 2...

Tahniah sis.. Saya tahun Lepas, anak ke 4 pada usia 42. Beza dgn no 3, 12 tahun. Sekarang dah 9 bulan. Anugerah terindah buat kami sekeluarga ♥️

Usia 40 tahun jg...x sangka mengandung lg...beza 6 thn dgn abgnya...due bln 10 sama bulan lahir dgn mummy...boboi ke 5...gegurl x de lg...😅

Tahniah ye..saya 39 tahun,skrg pregy 25 weeks..jarak ngan anak skrg 6 tahun..doakan saya selamat n mudah bersalin jugak ye..due bulan 9 ni.insyaallah..

kalau ibu2 tengah cari penapis air untuk mudah bancuh susu anak, boleh whatsapp saya ya sbb skg tgh promosi . https://tekansini.my/EllyCuckoo

Cutenya jari..tahniah..slmt berpantang.. Akk dh 43thn skrg dh 32w..beza ank no 6 dgn skrg 10thn..harap2 di.permudahkan bersalin jg..

Alhamdulillaahhh... selamat berpantang baik2 kak.. you can do it! Moga baby and sis and suma family sis sihat2 walafiat.aamiin

Tahniah.. kita sama.. anak saya beza 14 thn dgn kakaknya.. doakn saya dipermudahkan Oktober nti.. In Sha Allah.. Amin

Alhamdulillah.. tahniah sis.. sy pun bakal melahirkan baby ke 3 ni pada usia 39thn... Harap semuanya selamat.