Done detail scan❤️

Alhamdulillah settle buat detail scan pada 29w4d ni di Klinik Noura.. Buat 2D3D4D5D scan dgn harga RM89.00 je.. Alhamdulillah baby membesar dengan sihat...dah 1.5kg dah? Excited bila dapat tahu jantina baby... Dapat tengok muka baby...doktor cakap dah nampak dia tembam..hehe..mesti sebab mama dia suka makan manis2..pembawakan mungkin... Cuma doktor cakap air ketuban pula sampai terlebih.. Doktor cakap chances untuk ceaser pun ada.. So kena control sugar balik.. Padahal sy takde pun kencing manis dan darah tinggi.. Semua clear.. So kena jaga makan la nampaknya... Doakan baby sy sihat dan dipermudahkan masa bersalin nanti.. Aamiin

3 Balas

Setahu sy, detail scan boleh buat masa 20-28w shj.. 28w tu pn bby dh besar sgt utk tgk tulg blkg, tulg kaki tu semua..n detail scan nie scan 2D je..