Positive 1hari sbelum tarikh period.

Alhamdulillah setelah 5tahun ttc..tadi pergi klinik swasta untuk double comferm pregnant..dan hasilnya alhamdulillah allah je yg tahu mcm mna perasaan ni..4 minggu

Positive 1hari sbelum tarikh period.
39 Balas

tahniah sis, smoga sgalanya d prmudahkan, smoga baby dan ibunya sihat. smoga smuanya dlm Lindungan Allah swt. Amin³. Alhamdulillah. Doakn saya sis, smoga tahun 2022 ni dkurniakan zuriat. Pnantian 2 thun.

Alhamdulillah sis. Tahniah!. Kita sama sis, 5 tahun menanti. Allah shj yg tahu betapa syukurnya. Sy skrg bru 8w. Semoga kita semua & kandungan sihat2 hendaknya. Jaga diri ye sis.

3y ago

Alhamdulillah

Alhamdulillah... Tahniah moga dipermudahkan segala urusan puan Dan moga ia terjadi juga kepada kami yg sedang berusaha ni...Amin ya mujib..

syukur ALHAMDULILLAH, tahniah sis. Semoga dipermudahkan segala urusan. sihat ibu Dan bayi. aamiin

semoga dipermudahkan segala urusan . . n semoga baik² sja sehingga proses melahirkan. . aamiin

Wehuuu congrats mummy. Semoga proses mengandung sehingga melahirkan baby dipermudahkan ❤️

ya allah syukur tumpang bhagia.. tahniah♥️ doakan kite jugak 16 weeks skrg ni🥰

3y ago

semoga sis dgn kandungan dilindungi allah.aminn

Alhamdulillah, tahniah sis. jg diri bebaik. smoga dipermudahkan urusan ye

tahniah.. semoga mum lebih bersedia stamina selepas ne👌💪👍🤲

3y ago

terima kasih🥰 skrg dah nak masuk 5 bulan

Alhamdulillah.. Tahniah puan, semoga dua2 sihat selalu 💖