Alhamdulillah ❤️

Line makin terang.. macam2 rasa ada dlm hati ni. Penantian setelah 4 tahun anak pertama dilahirkan. 3 kali chemical pregnancy. Berkali2 false positive PT. Moga Allah makbulkan doa ibu2 yang sedang TTC untuk merasai nikmat ni. #ttcfighter #secondbabyafter4y

Alhamdulillah ❤️
4 Balas

sekarang dah berapa week? sy baru je kena chemical pregnancy last month...sedih juga

9mo ago

mia bnyakkan rehat ya. jgn stress.. try untuk sentiasa pikir yg positif je. dan yg paling penting serah betul2 urusan kita dgn Allah. minta Allah jaga kandungan ni smpai akhirnya. sihat selamat ☺️☺️

Alhamdulillah..syukur bnyk2 pd Allah.. tahniah awk 🥰

Alhamdulillah..tahniah puan

9mo ago

terima kasih ya. ☺️

Alhamdulillah tahniah