Alhamdulillah

Setelah 5 jam menahan sakit contractions, 4 jam sambung contraction di labour room utk bukaan jalan ke 10 cm . Akhirnya Alhamdulillah, sya selamat melahirkan bayi lelaki secara normal yang putih, comel dn seberat 2.67 pada pkul 11:05 pagi tdi ?#iburindu

16 Balas

Alhamdulillah, tahniah & selamat berpantang. Nak tanya kalau kalau ada yang tahu time pkp ni boleh berpantang di kampung ke dgn mak sendiri?

3y ago

Alright sis. Thank you ☺️

Alhamdulillah.. tahniah n selamat berpantang.. nervous pulak 2bulan lebih lagi saya pulak bakal melahirkan.. doakan saya.. ♥️

Syukur Alhamdulillah semoga jadi anak soleh penyejuk mata ibu ayah. Selamat berpantang ya Ibu.

selamat berpntang ye awak..jga diri n bby semoga sntiasaa sihat selalu..

alhamdulillah , tahniah sis 🖤🖤🖤 selamat berpantang ye

alhamdulillah,,tahniah sis & selamat bpantang

Congratulations & Selamat Berpantang 🎉

selamat berpntang sis..jaga dri n baby ye

alhamdulillah..Tahniah slmt perpantang

Tahniah n selamat berpantang