8weeks 3day

Alhamdulillah, semalam pergi scan 8weeks, dah ada heartbeat... Baby dgn saiz kantung pon ok... First time dnga heartbeat baby, gembira tu tak terkata...

8weeks 3day
53 Balas

Betul.. gembira xterkata...berbunga dihati.. suami apatah lagi.. senyum sampai ke mlm...bila dpt tgk heartbeat..(🌟)..dengan baby.. (Masa tu 6weeks +). Ambik masa lama juga ke hospital.. dlm seminggu lebih lepas check upt... . ( sebab da pengalaman 3x miscarriage)..now 34 weeks +.. ptg tadi Doktor cakap.. berat da 2.6kg.. menunggu 30/10 ..

4y ago

Cuma sis.. Saya rujuk gynae.. ambik ubat kuat Rahim.. ultragestron (insert Dari vagina sehingga 6 bln).. alhamdullilah

Take care , congrats ye sis , sama² kita mendoakan semua yang mengandung selamat bersalin nanti 😊

5y ago

T. Kasih... Aamiin Aamiin Aamiin

Alhamdulillah, tahniah. 😍 moga dipermudahkan urusan dari mengandung hingga melahirkan yaaa.

Alhamdulillahh..excitednyaaa ♥️♥️ sy pon tak sabar nak tgok perkembangan baby

Congrats sis. Haritu scan 10week alhamdulilah jugak tgk jantung baby gerak2..

Kan..lg2 yg first pregnancy...dpt tgk heartbeat, nk nangis rs..anakku..

Bestnya... Sy bru nk scan isnin depan.. Nervous pun ada..😊

5y ago

Hihihi alhamdulillah... Sy pon nervous sis mse nak scan aritu... Hihi istifar banyak2... InsyaAllah baby ok

Alhamdulillah... Excited nye sis... May Allah ease our journey😍

Alhamdulillah...semoga baby membesar dgn sihat ye mama ibu...🥰🥰🥰

5y ago

Alhmdulillah... Aamiin, t. Kasih sis😊

Tahniah. Mcm lebih kurang usia kandungan kita. Puan due bila?

5y ago

Sekarang sy da masuk 9weeks