Doc cakap gugur kantung kosong tapi doc last week cakap baby ada heartbeat

Last week i pergi scan kat klinik siti, doc cakap 6weeks and ada nampak heartbeat. Time tu scan 10-15’inutes. Harini 7weeks pergi lagi sebab ada brown spotting. Harini doc lain. Dia cakqp spotting pastu terus scan tak sampai 5minit terus cakap pasal keguguran and so on. Kantung ada. Tapi doc ni tak cuba pun scan lama sikit cari2 godek2 sikit tengok ada heartbeat atau tak. Pastu terus cakap pasal procedure keguguran macam mana. Ya Allah. This is my first baby. Dah 4 years marriage. Very demotivating. Sekang tiap malam nak tunggu 8 weeks nak tidur pun tak tenang. Patut tak i pergi kk secepat mungkin or better tunggu 8weeks baru pergi scan kat klinik lain #firstmom #firstbaby

1 Balas

u blh pergi klinik lain or hospital utk second opinion