Details scan

Hi mommies . Harini saya dah buat details scan lepastu doktor bagitahu yang uri berada di bawah tapi belum tutup jalan keluar . Adakah uri tu akan berpusing semula bila baby makin besar ? Tq #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

Dh brp week tu awak? Klu masih awal normal je. Semakin baby membesar uri tu pun sepatutnya akan bergerak ke tgh/atas & x menutupi jalan. Klu dh nk bersalin pun uri masih tutup jln, doc akan czer utk keluar kn baby.

1y ago

Baru 21 minggu