etopic pregnancy

Alhamdulillah selamat op semalam. Kandugan terpksa digugurkan. Doakn kami dikurnia kan lagi rezeki zuriat. IshaAllah kami kuat hadapi ujian nie..

9 Balas

aminn semoga sis dikurniakan zuriat soleh dan solehah . sye pun dulu etophic pregnancy belah kiri tiub kena buang. sekarang nih tga pregnant 24 weeks . fikir baik baik je ye sis . doa banyak banyak

Ujian hebat untuk orang hebat. 🌸Semoga Allah kurniakan zuriat lagi in future. ❤️

Takziah. Semoga sis kuat semangat. Semoga dimurahkan rezeki anak. Amiin robillalamin

Kuat yaa sis. InshaaAllah ada rezeki lagi selepas ni. Doa yg baik2 okay.

Takziah . Maaf mcm mana dpt detect etopic ya ?

Takziah sis.... Apa tanda2 dia?

Takziah sis kuatkan smngat..

Semoga dimurahkan rezeki

Doktor buang tiub x