Kali kedua

Alhamdulillah rezeki lg utk zuriat pertama. Kali kedua install app semula selepas lewat period 5 Hari. Upt +ve tp belum consult doc. Mac-Jun 2020, first pregnant gugur takde ❤️. Doakn kandungan Sy kali berjaya Dan selamat ya#pregnancy

Kali kedua
14 Balas

Alhamdulillah, tahniah ye. 👏🏻👏🏻 Semoga dipermudahkan urusan sepanjang mengandung ni dan semasa nak bersalin nanti ye mommy. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms

Tahniah sis.. semoga kandungan baik2 je.. & dipermudahkan hingga bersalin

tahniah alhamdulillaahhh semoga dipermudahkan segala urusan

Amin yaa rabb... smoga baik" jak ibu dan baby, 🤲💓

semoga kali ni ada rezeki...bykkan rehat dan tahniah

Tahniah. Moga selamat sehingga bersalin.

Tahniah! Semoga Allah permudahkan.

alhamdulillah tahniah puan 🤗

Alhamdulillah..Tahniah sis..

Alhamdulillah tahniah 💛