Dah melahirkan

Alhamdulillah selamat melahirkan bby boy berat 3.06kg jm3.58 subuh td.. di awal 38mggu 2hari.. ya Allah kontraksi yg sgt luar biasa kali ini xboleh bawa bincang.. rasa nk tcbut nywa... Tp alhamdulillah semua sdh berlalu.. skrg kita hadapi plk hari² strysny.. semoga dipermudahkan segala urusan kita ya.. Aaminn

2 Balas

Alhamdulillah, selamat berpantang sis. Doakan sy pula yg hanya tinggal menunggu hari untuk bersalin ni 😇😁

Alhamdulillah sis..Tahniah, selamat berpantang..doakn sy jgk dipermudahkn due bln june 😬 dhla firstmom

2mo ago

Makasih.. insyaallah.. Semoga dipermudahkan ya Aamiin 🤲🤲