selamat bersalin ❤️37 weeks 6 days

alhamdulillah selamat melahirkan baby girl pada 3/7/2020... x sempat induce... air ketuban pecah sndri kt rumah..

selamat bersalin ❤️37 weeks 6 days
61 Balas

Nak tanya macam mne kita nak tau yg air ketuban kita dan pecah dengan air kencing ye?saya anak first due 22/7. Takot tak dpt beze pulak🙁

4y ago

Sama la sy pon anak first,due 23/7 .. tp skrg ni sy rse kurang bergerak..bila sy tekan ,usap2 terasa degupan jantund dia.. awk rse sy patut kena cepat2 g hospital ke? Atau kk shja? Sbb hrini kk bukak