baby girl

Alhamdulillah selamat brsalin... 15/10/19 at 19.21pm ?? awal dri dlu 23/10/19.. normal alhamdulilah bhgia tk bsa diucap kata2?? Semoga mommy smua dipermudahkn juga oleh allah swt.. Aamiin...

47 Balas

Alhamdulilah.. seronoknya dengar.. doakan urusan sy bersalin dipermudahkan juga ye sis.. selamat berpantang..

5y ago

Aamiin.. smoga sis dipermudahkan..doakan juga baby x lehh kuar lgi nk cek sbb muntah

Tahniah ya sis selamat berpantang.. Moga saya juga dipermudahkan bersalin due esok dah..

Allhamdulilah thniah sis.. Sy bln 1 doa kn sy mudah brsalin ye❤️ #firstbaby

Alhamdulillah .. tahniah sis🎉🎉.. selamat berpantang ..😊😊

aminnn... tahniah sis 😍 doakan sy... kena admit suda hari nim🤣

tahniah sis. Selamat berpantang.. rehat betul2 k 💕💕😌

alhamdulilah sis.. taniahh selamat berpantang ya mommny

Aamiin.. Alhamdulillah n tahniah n selamat berpantang

Alhamdulillah, tahniah n selamat berpantang sis.

alhamdulillah.. tahniah.. best nye.. slmt brpntg