Alhamdulilah selamat brsalin baby girl pg xd.. Around 4.20am at my home???xsmpt ke hospital pon...

41 Balas

senang ya sis. ade org yg sehari dua kt hosp baru dpt bersalin nk tnggu bukaan bukak. mintak mintak sy dipermudahkan bersalin macam sis inshaAllah jika Allah izinkan ☺️ sy jumaat ni due. tp xde tanda tanda lg hehe ade tips x nak bg cepat bukaan ?

5y ago

Taniah

alhamdulillah... tahniah... saya pun pernah bersalin di rumah 2x... kenangan rare... jarang orang dpt pengalaman ni kan sis... selamat berpantang... take care...

5y ago

Haah.. Tau xpe.. Pas 2 puas nk mnjawab ngn pihak hospital.. Mcm2 dorg tny 😁😁😁

Alhamdulillah..tahniah.. Senang je sis bersalin..sy ank no 2 dulu bersalin dlm kete..due lg 10 hr..nsb baik mak ada skali..

Maaf tnye, cmne bleh xsmpat? Tkut jgk sy, jauh dri hosp.. huhu.. ap2 pn alhamdulillah dn tahniah slmat brpantang

5y ago

Air ketuban bocor sikit

Sama lah saya pon bersalin kat rumah juga xsmpat juga😅 due lagi 5hari.. tapi baby keluar awal..

Mudahnya sis bersalin. 😄Alhamdulillah. Moga sis & baby sihat2 je eh. Aaamiinn ya Allah.

Alhamdulillah, tahniah sis.. N tp camne nak handle bersalin di rumah tu? Sorry ye bertanya

5y ago

Lps baby kluar tu uri cmne sis? Sis potong sendri ke atau tunggu ambulan sampai?

tahniah sis, saya due date 23.02 tapi baby tak nak keluar lagi. doakab saya yeaa

tahniah ibu...wow bb girl...moga dpt gegirl mcm ibu jgk...selamat berpantang ibu

alhamdulillah... tahniahh... selamat berpantang... selamat ibu n baby