41w 1d alhamdulillah

Alhamdulillah selamat bersalin Satu LR bagi sorakan Sbb tak reti teran 🥹😂 Tenkiu doktor, nurse dan staff HTI 💕

7 Balas

Sama sis.. Dengan pakar2 sekali tolong beranakkan.. Macam nak belumba pula kat dalam tu.. Pakar2 + dr pelatih + nurse siap kira 1, 2, terann!!!.. Sekali baby keluar semua sorak.. Lawak pula bila fikir balik..

1y ago

tula, nak keluar tu dalam x larat sempat terima kasih dkt diorg haha

tahniah sis...doakn sy bersalin cepat..hari ni 40 weeks 1 hari dah...

alhamdulillah. congratz awak. selamat berpantang❤️🥰

Alhamdulillah tahniah awakkkk 🥰

alhamdulillah..brt x bby awk sis 🤩

1y ago

scan 3kg keluar 2.95kg💕

saya pun over due sis .. risau btl

1y ago

insyaAllah baby okey je jangan risau ye gang2 overdue biasa overdue ni jarang induce sbb x ckup masa nak tggu dah doc tolong bukakkan bukaan

alhamdulillah