Syukur

Alhamdulillah selamat bersalin secara emergency czer pd pukul 3 petang tadi, 34 minggu 2 hari. keluar la seorang baby boy dgn berat 1.8kg. tapi masih xdapat jumpa baby lg. terus masuk nicu ?

57 Balas

Tahniah sis.. 4 tahun lepas pn sy bersalin 34w 2d.. Alhmdulillah.. Sy bersalin normal..tu pn bby memg nk Keluar sgt² da.. Doc pon terkejut masa smpai kt spital dye check da buka 5cm.. Senang sgt bersalin anak sulung sy wlupon dye lahir pramatang.. Berat 2.085kg..