Hero Ibu 4.6KG ?

Alhamdulillah saya selamat melahirkan bby boy secara c section pada 22hb July 2019 sekitar jam 4 ptg. Bby kna tahan di NICU untuk pemantauan doakan bby saya shat hendaknya... Amin

32 Balas

alhamdulillah..tahniah sis..selamat berpantang, jaga diri elok² yer.. smoga baby mmbesar dgn sihat & dpermudahkan urusan sis sekeluarga..aaminn..

5y ago

sama²

Alhamdulillah. Selamat berpantang sis. Semoga baby cpt sihat boleh balik rumah. Amin 🤲🏻

Semoga baby dan sihat2 selalu dan Allah bantu permudahkan urusan.. Amin3 Ya Robbalamin

Wow.. Bambamnya baby. Alhamdulillah, asalkan semua selamat. Tahniah sis.. 🤗

Ya allah semangatnya baby..tahniah ye sis..seronok tengok baby bambam..

Nk tya y kna c section.. Mntak ata sbb lain.. Mohon share pglman

5y ago

Oooo syukur dah selamat semua..

Aamiin....tahniah n selamat berpantang.wau besar nya

tahniah..slmt berpantang..smoga bby mmbsr dgn sihat.

Wahh sama besday dengan sy. Hehe Tahniah ya sis

5y ago

Hapoy belated birthday 🎉🎉... Terima kasih 😊

alhamdulillah slamat bpantang sis 😊