Baby keluar sebelum duedate

Alhamdulillah saya selamat melahirkan baby boy seberat 2.3kg, alhamdulillah kuning xde cuma penafasan aje laju. duedate 8/07 tapi terlahir awal 30/06♥️..

28 Balas

Congratssss , doakan saya juga tpi lmbt lgi la bulan 9 ni huhu hrp bersalin awl sikit coz gdm x mo induce 😂😂

2y ago

saya pon sama gdm tinggi..kne induce bln 9 ni..first time nk kne induce ni..takot Dan berdebar2..3 org ank saya lahir normal..ni baru nk induce..harap2 baby lahir sendri sebelom tarikh induce..doakn saya ye