Baby keluar sebelum duedate

Alhamdulillah saya selamat melahirkan baby boy seberat 2.3kg, alhamdulillah kuning xde cuma penafasan aje laju. duedate 8/07 tapi terlahir awal 30/06♥️..

28 Balas

Congrats.. slmt berpantang.. normal je keluar +- smgu dgn tarikh edd kita tu

Tahniah saya dah 36w1 hari kerap rasa sakit pinggang knpa ya sapa tahu? Due date saya 30/7 ni

Alhamdulillah selamat berpantang,, sy ni dh 38mnggu 2hari tpi still xde tnda ii lgi

nk tnyaa masa berslin nk bawak brng bby apaa dia ya?

2y ago

kalau nak beli barang baby or brng mama nak beli apa ye yg pntng

tahniah dan slmat Brpntng sis.. doakan Sya ye nk kna serah diri bln 9 ni isauuu

alhamdulillah tahniah..selamat berpantang. smga ibu n baby sihat hendakNya 😊

Congratulations ibu and selamat berpantang❤️😍

Alhamdulillah tahniah moga baby dan mommy sihat selalu

saya due 9/7 ni.doakan saya selamat bersalin ye😊.

apa symptom sis experience share pls taniah yer