Alhamdulillah

Alhamdulillah selamat lahirkan baby boy secara normal 6/8/19 11.15am 2.3kg..ckup2 36 weeks

70 Balas

Tahniah sis..selamat berpantang ya..sama la saya skrg pn dh msk 36w 1d..dh rasa sakit2 kt bawah..tapi bole tahan lagi..cuma bila nlnbgn dr ddk or baring rs x larat sgt. Baby pn kuat mengeras..

Congrats mommy, welcome to the club. Sy bersalin 18/7 haritu. Btw, slmt berpantang ya. Take care.

Alhamdulillah , selmat bpntg . Sy mnunggu hri je , due date 24hb 8 ni. Skrg dah 37w4d

5y ago

Semoga Dipermudahkan urusan sis..

Thniah sis.. Slmt bpntang... Sy 36w4d skrg.. Mntk2 mudh la jgk.. Bby prem ke?

5y ago

O ye ke.. Insyaallah xde ape2.. Bert bby pon ok kan... Slmt bpntg ye sis

Alhamdulillah awk tahniah... Selamat berpantang dan jge diri n bBy...

Alhamdulillah. Tahniah sis.. Saya dah 37weeks+..menunggu hari saja 🤭

5y ago

Semoga Dipermudahkan proses brsalin nnt hehe

Alhamdulillah.. tahniah sis.. trigin nak baby boy jugak.. huhu...

Alhamdulillah tahniah sis.. Selamat bpantang sis..jaga diri 🌹

Tahniah..sis. Sy da 38 weeks bru 2cm.. Doakn deliverd cpt²..😀

5y ago

Bykkn brjalan sis hehe

alhamdulillah.. tahniah... saya baru 36w... x de rasa apa2 g pon...

5y ago

Tq...xpe tggu ja tanda2 brsalin nnt.. Sy sbb kluar lendir darah tmbh dgn sakit contraction.. Trus g hosp dh bukak 6 cm