Selamat bersalin

Alhamdulillah selamat bersalin due 12/12 baby nk kluar 28/11..

42 Balas

Due kita sama sis, tapi baby saya tknak kuar lg nih 😂 Haha pape pun thniah sis,,doakan saya dipermudahkan urusan brsalin nnti.

Tahniah sis. Saya due 20/12 tak ada tanda2 lagi. Just sakit2 pinggang & celah kelengkang je. Nak jalan pun susah huhu

Wah seronoknya baby nk kuar awl..sy pun sma due gn sis tpi xde tanda2 nk brsalin lg ni..msih mnunggu

Alhamdulillah, tahniah sis. Selamat berpantang. If anak ada kuning, just kerap susukan bayi.

Alhamdulilah.. Sy Jew due 10/12 tapi baby xnak kluar lagy.. Ye suke dok dlm Ni hihi

Tahniah sis. Doakn ntk sy gk yer semoga d permudahkn segala urusan bersalin nnti

Alhamdulillah tahniah sis..sy due 14/12.tapi bby dok syok dlm perut lg

Tahniah sis..Alhamdulillah,segala urusan dipermudahkan..Amin

Wahhhh awal, baby x sabar nk tgok mommy die. Alhamdulillah. Tahniah sis

Alhamdulillah, tahniah. Mungkin baby xnak pening hari sales kot 😚