Alhamdulillah

Alhamdulillah selamat bersalin baby girl ke 3 17/9/2022 pkl 12:35am tadi

7 Balas

alhamdulillah tahniah sis selamat berpantang,sy pulak menunggu hri bila baby nk kuar 37w4d...semoga Allah permudahkan urusan kita ibu2 hamil...amin2..

Alhamdulillah..selamat bpantang. Sy pulak tgh mhitung hari bila cik baby nak kluar ni 😄

2y ago

Sy baby 39weeks baru nak keluar.. lepas exercise 1 hari kat rmh Alhamdulillah sampai hospital pkl 10mlm pkl 12:30 pagi selamat bersalin.. rasa sakit yang sangat nikmat walaupun sekejap..

allhamdulillah tahniah sis selamat berpantang 🥰💐

Alhamdullilah.. Selamat berpantangg

Alhamdulillah tahniah sis 🥰

Alhamdulillah tahniah sis🥰

alhamdulillah