Alhamdulillah 🤗

Alhamdulillah saya dh selamat melahirkan seorang puteri sulong saya pada 19/12/20 jam 2.29 pagi secara normal & berat baby 3.1kg ✨ . Baby jangka keluar 29/12/20 tapi baby tak sabar nak jumpa ibu ayah dia 😆

23 Balas

Alhamdulillah tahniahh dah bersalin sis n dpt puteri sulong😍..Semoga sihat walafiat.. Selamat berpantang!

3y ago

Aamiin.. Hrp2 dh x kuning dh.. Dn sis pun dpt rehat kt rumah bpantang baik2..🤗🤗 Skrg ni musim pkp btl2 bhya.. 😭

Alhamdulillah, tahniah ya momy, semoga baby dan momy di berkati oleh Allah Aamiin #TAPsupermoms

3y ago

alhamdulillah insyaAllah Aamiin . terima kasih 💕

tahniah sis...sya sptutnya bersalin 25/12 tpi smpai skrg baby tak kluat lgi

3y ago

wahhhh tahniah & alhamdulillah 💕 . selamat berpantang awak 🤗

tahniah sis..selamat berpantang😁 btw due kita sama tp xde apa2 tanda lg😥

3y ago

terima kasih . ouh yeke, maybe baby awak masih nak bermain dlm perut lagi kot 😅 . semoga dipermudahkan segala urusan awak nak bersalin nanti 💕

Tahniah sis..sy pn dh slmt bsalin 20/12/20 sptutnye due 3/1/2021

3y ago

terima kasih awak 💕 . wahh beza sehari je anak kita 🤗

alhamdulillah tahniah puan, selamat berpantang 🤩👍🏻

3y ago

alhamdulillah terima kasih

Tahniah mommy dan selamat berpantang ya 😍😍😍

3y ago

terima kasih ✨

Alhamdullilah 🤲 ❤️ 😇 Tahniah

3y ago

alhamdulillah thanks

Alhamdullilah 🤲 ❤️ 😇 seronok nya

3y ago

alhamdulillah seronok sgt . tambah ni anak sulong pula 🤭

Tahniah sis...slmt berpantang ye

3y ago

terima kasih 🤗