BABY BOY?

Alhamdulillah... Saya dah selamat bersalin jam 10.12pm pada 16mei2020.. Baby boy.. Berat baby 3.5kg..

BABY BOY?
49 Balas

Alhamdullilah , tahniah . saya pon esok dah due tapi masih takde tanda , doakan saya ye

4y ago

thankyouu , share la pengalaman bersalin heheh

Alhamdulilah...tahniah awk🥰 Semoga baby membesar sihat yek.Selamat berpantang.

4y ago

Alhamdulillah... Aamiin 🤲

alhamdulillah. tahniahh.. tk sabr tggu turn sy plak dh 37w1d dh ni 😂

tahniah....doakn sye semoga bersalin dgn selamat dan dipermudahkn sye...due 3/6

4y ago

In Shaa Allah sis... Semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti 🌹🌹

Selamat berpantang sis.. semoga mama n baby boy sihat² selalu.. Aamiin

Eeee tutup muka pun nampak kegebuan dia tu. comelnyaaaaa 💕💕💕

Alhamdulillah tahniah sis. Moga mommy & baby sihat2 sajaaaa.

Alhamdullilah. Tahniah. Selamat berpantang

4y ago

Terima kasih 🌹🌹

Tahniah .bsar baby tu. Normal ke caeser?

4y ago

Alhamdulillah.. Normal sis☺️

alhamdulillah..tahniah,slmt berpantang