Baby Boy

Alhamdulillah.. Sye selamat melahirkan baby boy pada 39w 2d.. Dgn berat 3.545kg secara normal. ? Scan masa 38w 4d ritu berat dah 3.557kg..x lari banyakk ? Alhamdulillah syukur sgt2.. 4 jam jgk le dlm labour room ?

78 Balas

Alhamdulillah..sama lh kita saya bersalin cun 39w..baby girl.. Berat 3.400kg..☺️☺️☺️.. Alhamdulillah semuanya dipermudahkan..7.30 am dtg sakit contraction.. 8.59 am selamat bersalin..😘😘😘😘

5y ago

Alhamdulillah.. Skjp ajee sakitnya.. Rezki awk.. 😍 Sye contraction since pkul 9 mlm Stiap kali contraction, darah jee kua

Mcm besar jugak hek. Susah tak nak bersalin? Sy dah nak masuk 39 weeks.. Belum ada sign of labour lagi ni.. Takut pulak kalau baby besar. Huhuhu

Tahniah sis. Selamat berpantang. Sy dlu last scan wktu sblm masuk labour room doc ckp baby berat 2.8kg.. skli dh bersalin normal 3.25kg😅

Alhamdulillah selamat brpantang.. Moga sy juga dpt melahirkn scra normal dn bby sihat. Teringin nak bby boy pulak 💕

Tahniah ! Saya pon 38 minggu 6 hari , tengah menunggu hari , harap keluar la lagi 2 3 hari , doakan saya !

Congratulations sis. First baby ke? Apa tips normal delivery for baby above 3kg? Share pls

5y ago

Tq sis for the info.. useful tips😊

Tahniaah sis.... Saya da 39weeks 4day blom delivery bby lagi , doakn ye😊

5y ago

Aamiennn tq sis ats doanyee😘😘

Tahniah sis Dan selamat berpantang doakan saya jg semoga dipermudahkan 😘

Alhamdulillah. Tahniah n slmt berpantang! Jga diri baik2, xmo stress2 😘

Alhamdulillah congrats sis.. Smg baby n mummy sihat sempurna aamiin 😉