Double line

Alhamdulillah rezeki anak kedua... 🥰🥰🥰🥰

Double line
22 Balas

Alhmdulillah sis..jaga kesihatan ya..doakan kami para ibu yg masih mnanti zuriat diperkenankn allah supaya diberikan rezeki mcm sis..aminn

Tahniah puan.. Enjoy your 9 months journey of pregnancy.. Take care ❤️❤️

alhamdulillah tahniah, doakan sy dpt double line jgk utk ttc anak kedua ni hehe.

alhamdulillah sama dengan saya. semoga kita selamat sehingga melahirkan 😍

4y ago

lebih kurang la. saya pun dah buat appointment untuk buat buku. next week. 10 weeks

mommies kalau cari tilam baby bole tgk ig sy mia_babynest

alhamdulillah tahniah sis jaga kesihatan diri baik2

alhamdulillah ..tahniah sis ..jaga kesihatan

alhamdulillah, jaga diri ya sis ☺️

Alhamdulillah tahniah sis, jaga diri~

Alhamdulillah. tahniah mommy🥰