Buka buku pink..

Alhamdulillah... Pagi nie dh pegi kk utk buka buku pink.. Mggu depan dah kena minum air gula & jumpa doc.. Family ada sejarah kencing manis.. So, kena check.. X pernah scan baby lagi.. Harap sangat semuanya ok & baby sihat di dalam kandungan hingga melahirkan nnti.. Aamiin3x.. Hari ni dah 8w6d.. Ada tips tak nk minum air gula nnti supaya x muntah.. Risau jugak ni..

Buka buku pink..
28 Balas

Xde tips..preggy ke2 ni xtau plak kne mnum 2x..huhu..alhmdulillah sume cntik bacaan gula.takut jgk klau sgkut sbb jarak hamil dr yg 1st 5tahun stgh.. bab ni mmg kne jga betul. Xnk ada komitmen ngn klinik byk kali sbb sya bkerja. Cume sya bleh bg mnum skali teguk..jgn pk air tu manis sgt.. Lps mnum tu sya trus xbyk ckp...balik rumah sya baring main henfon..sbb xleh tdo..jgn layan tekak...jgn byk ckp.. itu saya la..org lain xtau mcm mna.. gudluck sis..