Terima kasih!

Alhamdulillah, Nak ambil kesempatan sebelum menghadapi hari-hari kelahiran pada masa terdekat ni. Terima kasih team TAPS menyediakan ruang bagi kami dalam persediaan TTC, kehamilan, menjadi seorang ibu/bapa, penjagaan anak dan lain-lain. Saya amat menghargainya dan banyak manfaat yang saya dapat dan amalkan. Mudahan Allah berkati. Kepada pengguna TAPS, anda memang awesome kerana perkongsian yang baik dan bermanfaat. Mana-mana post yang buat kita 🙄 tu, sama-sama kita beradab menghadapinya dengan tenang. Tak rugi pun kita beradab dan bertenang. 💕 All the best, you all... Saya bakal menghadapi fasa terakhir kehamilan tak lama lagi. Insya Allah. Nanti kita jumpa lagi ya. Maaf jika ada terlanjur bahasa semasa saya menggunakan TAPS ni. terima kasih! #Hibernation mode is on. ✌❣️

Terima kasih!GIF
8 Balas

semoga dipermudahkan urusan sis yaa...sllu jgak nampak post n komen sis..mmg aktif yaa dalam ni....harap² semuanya baik² saja...in syaa Allah🥰😍jaga diri baik-baik 🌹

2y ago

Terima kasih Hidayah 🌻

happy hibernate 😄 rehatlah selama mungkin, as long as you return in a better shape.. Semoga Allah permudahkan segalanya.. Selamat maju jaya bergelar ibu

2y ago

😉😁💝🌻

Wahh seronoknya 😍 sy tggu hari je ni nak bersalin, semoga dipermudahkan segala urusan awk ye 🥰

2y ago

Terima kasih mrs AS. mudahan semuanya baik belaka tanpa mudarat utk awak 🌻

Semoga dipermudahkan semua urusan dan selamat semuanya InshaAllah 🌸

2y ago

Terima kasih S

Moga dipermudahkan proses kelahiran dan berpantang ya. Take care

2y ago

🥰💐

Semoga Allah dipermudahkan segalanya dear🥰🥰🥰

2y ago

Terima kasih Emira

semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti awk 😍

2y ago

Terima kasih Nurul

Semoga berjalan dengan lancar sis

2y ago

Terima kasih Jssie Robin 💐