Selamat Melahirkan

Alhamdulillah, kakak saya selamat melahirkan premature baby boy pada 8.05 pagi ni on 33 weeks dengan berat 1.8kg. Jom sama2 doakan kesihatan ibu dan anak. Anak masih di nicu sebab premature. Excited dapat anak saudara baru

32 Balas

Tahniah.. sebagai adik kalo awk tolong2 jaga eg mandikan baby nanti amat la membantu kakak awk..

3y ago

Post ni dah setahun dah sebenarnya. Bulan March 2020, dah pkp masa tu. Saya di cyberjaya sebab bekerja dan dia di kampung, dekat pahang. 😊