Songsang ke normal

Alhamdulillah. Isnin cek baby d hsptl baby songsang, doc bg date utk czer 23hb ni, selasa malam sy g final checkup d klinik swasta tmpt sy biasa, doc scan, kepala baby dah di bawah. Kalau kes mcm ni, hsptl akan czer jg ke? atau ada peluang bsalin normal.

2 Balas

sis bgtau hospital yg sis scan kat swasta kpla bby dh kat bawah..n hospital akan scan skali lg untuk comfermkn btl2..jgn risau sis kalau kpala bby kat bawah sis boleh bersalin normal...sy doakn smoga urusan sis dipermudahkan...

Sis dh berapa bulan kalau lambat lg nak bersalin bole bersalin normal.

4y ago

In sha Allah bole lgi tu bersalin normal. Semoga di permudahkan.