dah bersalin ?

Alhamdulillah, hrini dh lahirkn bby girl. Brt 1.9kg. Tkckup bulan bru 33weeks5hri. But bby gebu. Ey geram. Ingtkn smlm skit contraction tiputipu rpya dh trun drh. YaAllah kali prtma melahirkan. Pernuh rsa syukur. Goodluck buat mmy kt luar sn yg bakal brglr ibu tklm lg

68 Balas

Tahniah mommies..sy bln 6 ritu 4/6 baby lahir 34wik..lahir cpt sbb pptype 3. Berat 2.1kg 17hri duk dkt nicu..alhmdulillah skrng dh msuk 2bln berat dia dh 3.7 my 1st bby..😍😍😍😘😉✌

5y ago

Bby kne tahan nicu 17hri...means 11 hri dia nicu alone..6day mak warded tghtr ngn bby..nti doc ajar cmne nk jg bby prem..depend on bby cmne..ada kne tahan smpai 21 hri..depend on kes..

Alhmdulillah ..tahniah sis...sy pn hritu bby prem.. lahir 34 mggu..berat ms tu 2.1kg.. tp kne duk nicu 17hri.. la ni dh age 2 bln..alhmdulillah..

Alhamdulillah sis..taniah..saya pun klau boley cpt r bslin..semoga bby saya keadaan sihat walafiat..aminn😊..slmt brpntang ea sis👍

Omg congratulation..alhamdulillah🤱🤱👶👶 hope semua okey bt mommy.. harap my baby nanti pun sihat masa lahir..

Tahniah sis...sy 1st bby pun premature 32w1d..skrng ank sy dh 6y..bby premature hebat tau..gambate mama💪💪

Sis.. Boleh sy tahu reason sis lahirkan awal sebab apa ya. Means ada komplikasi apa2 ke. Just for learning sbb sy skrg 32w

5y ago

Anemia in pregnncy (hb low 7.9)

congrat mom n slamat berpantang😊😊..doakan sya semoga dipermudahkn bersalin nanti..skg pun dah 37week...

Wah alhamdulillah, tahniah sis n slmt bpntg, lega kn bile bby dh kuor, doakn sye plk smoge dpermdhkn nti😍

tahniah n slmt berpantang.. sy pn baru rasa bersalin normal kali ni.. pyala sakit.. tp syukurla.dh slmt

Allhamdulillah di mudahkan di percepatkan,sykur sume sihat yah..tahniah sis