baby girl

Alhamdulillah, dh bersalin smlm bby girl. Beria confirm nk bersalin normal, siap induce prostin, gna ballon, siap epidural(sb x than skit sgt & high BP). Last² 24jam jalan 4-5cm je, jntung bby ok tp bby x activ, dktor riso tkut jntung bby drop. Jd redha cser? apa y kita rancang, x semua terbaik untuk kita, redha je. Alhamdulillah

baby girl
2 Balas

alhmdulillah tahnia sis.. doa kn sy plk menanti hri.. nk dapt bunga d taman jugk.. setlak 2 kumbang memenuhi ruang taman..😂

4y ago

🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Alhamdulillah..tahniah sis..

4y ago

Alhamdulillah 💗trima kasih,